>Gabriella Climi opent wintersportseizoen

>Voor het eerst openen twee zangeressen het winterseizoen in Ischgl (Paznaundal). De veelbelovende Leona Lewis en Gabriella Cilmi verzorgen tijdens het ‘Top of the Mountain’ concert op zaterdag 29 november 2008 een live optreden in de sneeuw. Beide jonge artiesten behaalden dit jaar topnoteringen in alle internationale hitlijsten. Zoals van Ischgl verwacht mag worden, belooft het weer een spetterende show te worden voor zo’n 20.000 swingende muziekliefhebbers en wintersporters. Het concert is gratis toegankelijk voor alle bezoekers met een geldige liftpas. Vorig jaar opende Rihanna de winter in Ischgl, daarvoor Lionel Richie.
Leona Lewis brak begin 2008 door met het indrukwekkende nummer ‘Bleeding Love’ en stond 3 weken op nummer 1 in de Nederlandse Top 40. Ze is genomineerd voor ‘Beste Live-act’ bij de MTV-Awards. De Australische zangeres Gabriella Cilmi scoort op dit moment een top 3 positie in de Nederlandse hitlijsten met haar single ‘Sweet about me’. Begin november wordt haar nieuwe single verwacht, getiteld ‘Sanctuary’.
Met hun optreden krijgen Leona Lewis en Gabriella Cilmi een plaats op de indrukkenwekende lijst van artiesten die in Ischgl hebben opgetreden. Eerder stonden onder meer Sting, Tina Turner, Enrique Iglesias, Jon Bon Jovi, Pink!, Elton John, Alanis Morissette, Sugababes, The Corrs, Lionel Richie, The Pussycat Dolls en Rihanna op het podium in Ischgl. Meer informatie: www.ischgl.com.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.