>Kinderen voor kinderen-spektakel in Arena

>De tijden van ‘Ik heb zo wa wa wa waanzinnig gedroomd’ hebben ze al ver achter zich gelaten. Kinderen voor Kinderen zijn nu ook echt big bucks geworden. Kijk maar: Op zaterdag 11 oktober vind het Kinderen voor Kinderen Mega Spektakel plaats in de Amsterdam ArenA. Medewerking verleden KUS, Ali B, Jack van Gelder en Giel Beelen. De ochtendshow begint 12.00 uur en de middagshow 16.30 uur. De shows, met speciale aandacht voor War Child, duren ruim anderhalf uur. Kaarten – van 12,50 tot 29,50 euro – zijn te koop via www.kinderenvoorkinderen.nl en tel: 0900 0123 (10cpm).
Op het Kinderen voor Kinderen Mega Spektakel in de Amsterdam ArenA zijn liedjes te horen van de nieuwe CD Buitenspelen en natuurlijk veel hits van de afgelopen 29 jaar. Want Nederlands populairste kinderkoor heeft inmiddels al meer dan vierhonderd nummers opgenomen. De 35 zangers en dansers van Kinderen voor Kinderen, van 8 tot 12 jaar, komen uit het hele land. Van Rotterdam tot het Groningse Haren, van Bergen aan Zee tot Nijmegen. Babette Labeij is hun zangcoach en dirigent, dansacademie Lucia Marthas is verantwoordelijk voor de choreografie.
De nieuwe CD van Kinderen voor Kinderen heet Buitenspelen en ligt vanaf oktober in de winkels. De twaalf liedjes, met thema’s zoals jaloezie, pesten en beroemd worden, zijn geschreven en gecomponeerd door bekende artiesten zoals Alain Clark, John Ewbank, Han Kooreneef, Daniël Lohues en Maud Mulder. De CD is geproduceerd door Jochem Fluitsma en Eric van Tijn. Uiteraard zijn de liedjes live te horen op het Kinderen voor Kinderen Mega Spektakel, zaterdag 11 oktober in de Amsterdam ArenA.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.