>Musical brengt bezoeker naar India

>‘Bollywood maar dan anders’ is een veelbelovende musical van Nederlandse bodem die op 31 oktober zal plaatsvinden in het Lucent Danstheater te Den Haag. Deze zoete, maar heerlijke musical laat op een kleurrijke, hedendaagse manier de schoonheid, pracht en praal van Bollywood en de Indiase geschiedenis zien, aldus de organisatie.
De musical is een tijdreis door de geschiedenis van de Bollywood filmindustrie. Het verhaal wordt ondersteund door zang, dans, drama en live muziek. Het doel van Shahana Entertainment is om jong talent afkomstig uit de Randstad de kans te bieden zichzelf te profileren op het podium. Hiernaast tracht de stichting via dit initiatief de boodschap van saamhorigheid uit te dragen aan breed publiek in heel Randstad. Bollywood is een verzamelnaam voor verschillende culturen, dit is tevens terug te zien in de musical. Invloeden uit o.a. de Arabische mystiek, de Latijnse sensualiteit worden op fraaie manier gecombineerd met Bollywood. www.shahana.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.