>Nederlandse vertegenwoordiging Sint Maarten

>Marketing Consultancy bureau Interreps en PR kantoor TMC zullen vanaf heden Sint Maarten gaan vertegenwoordigen in Nederland. Dit werd vandaag bekend gemaakt na een bezoek aan Nederland van de heer Roy Marlin, Commissioner of Tourism van het tropische eiland in het hart van het Caribisch gebied.
Sint Maarten is onderdeel van de bovenwindse eilanden in de Caribische Zee. Het eiland is verdeeld in een Frans en een Nederlands deel, met elk een eigen sfeer en cultuur, maar beide bevolkingsgroepen leven vreedzaam naast elkaar. Met een gemiddelde temperatuur van 27 graden C, een warme passaatwind en een zon die altijd schijnt is het een ideale vakantiebestemming. Maar liefst 36 tropische stranden, een bruisend uitgaansleven, tax free shoppen, een zeer gevarieerde keuken, prachtige hotels en casino’s: “Sint Maarten has it all”, aldus de heer Roy Marlin, Commisioner of Tourism tijdens zijn bezoek aan Nederland deze maand. “Combineer dit met een vriendelijke, Nederlands sprekende bevolking, de huidige gunstige dollarkoers en een rijke historie, en je kunt er niet om heen dat Sint Maarten zeker voor de Nederlandse toerist die op zoek is naar net een beetje extra, een ideaal vakantieparadijs is.”
De activiteiten van Interreps, het Marketing en Consultancy bureau van Lydia Haveman in Voorschoten, zullen zich in eerste instantie richten op het sterk in de markt zetten en positioneren van de bestemming, met als beoogd resultaat een duidelijke stijging in het toerisme vanuit Nederland. Naast de lijndienst van KLM (2 keer per week) biedt ook Arkefly een wekelijkse, rechtstreekse vlucht naar Sint Maarten in combinatie met Curaçao. Airfrance heeft dagelijkse vluchten vanuit Parijs. www. st-maarten.com | www.interreps.eu

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.