>Nieuw reisprogramma van SBS6

>Veel Nederlanders stappen in de zomervakantie met gezin en al in de auto, geven gas en rijden in 1 dag door naar de camping in Zuid-Frankrijk, om daar vervolgens drie weken te blijven. De reizende gezinnen in het SBS6 programma ‘Nederland Kampeert!’ laten vanaf zondag 28 september zien dat een kampeervaknatie ook heel anders kan. Zij kiezen voor een reis met verrassende elementen, waarin de beleving en de romantiek van het rondtrekken en vertoeven op verschillende locaties centraal staan. Er komen dertien afleveringen. Hoofdsponsor van het programma ia ACSI, die suggesties voor de vakantielokaties heeft aangedragen. Het programma duurt 25 minuten en is vanafa 16.30 u. te zien op SBS 6. www.acsi.eu

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.