>Nieuwe provinciale fietsrouteplanner

>Overal in Gelderland en Overijssel worden fietsroutenetwerken geïntroduceerd. Het Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme (GOBT) en de Regionale Bureaus voor Toerisme (RBT’s) grijpen de totstandkoming van deze ‘knooppunt-systemen’ aan om een nieuwe fietsroute-planner te introduceren.
Met ‘Digitaal Fietsen’ krijgt de consument de mogelijkheid om aan de hand van de nieuwe fietsroutenetwerken zijn eigen fietsroutes samen te stellen. Een bezoek aan de websites van de RBT’s wordt zo het startpunt van een fietstocht. De geplande route kan men op verschillende manieren printen of downloaden. Ook foto’s, teksten en filmpjes van bezienswaardigheden onderweg komen in beeld. Voor de ontwikkeling van de digitale routeplanner is samenwerking gezocht met RouteYou. Dit Vlaamse bedrijf heeft via zijn website routeyou.com ruime ervaring met het aanbieden van routeplanners.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.