>Nog geen God in Frankrijk

>Castel Beynac Dordogne in Perigord France.Image via Wikipedia Precies een half jaar zijn ze nu campingbaas in één van de meest geliefde streken van Frankrijk: de Dordogne. En het nieuwe leven bevalt de families Stal en Heerink prima. Dat wil zeggen: het bestaan op de camping is zoals ze hadden gehoopt, maar aan het leven als God in Frankrijk zijn de oud-Deventenaren nog niet echt toegekomen.
Het was de afgelopen maanden vooral werken geblazen. ,,We wisten waar we aan begonnen, dus het valt zeker niet tegen”, zegt Luuk Heerdink. ,,Tijdens het hoogseizoen maken we lange dagen, maar leven op de camping bevalt prima. Bovendien is de echte drukte met een paar weken achter de rug en kan het genieten beginnen.” www.camping-le-clou.com
Lees het hele verhaal op de Stentor

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.