>Nortlander Ski-tours ook in Nederland

>Vanaf 1 september introduceert Nortlander Ski-tours haar wintersportprogramma aan het Nederlandse publiek. De van oorsprong Deense ski touroperator heeft het Amsterdamse bureau TMC – Tourism Marketing Concepts – ingehuurd om de public relations en marketing te verzorgen op de Nederlandse markt. De skispecialist wil op korte termijn zijn naamsbekendheid verhogen en Nederlandse klanten verwelkomen voor het nieuwe wintersportseizoen.
Nortlander Ski-tours is in Denemarken al 17 jaar een begrip op het gebied van wintersport. Voor het komende skiseizoen gaat zij haar uitgebreide kennis en ervaring ook inzetten op de Nederlandse markt. Het aanbod bestaat uit verschillende wintersportregio’s in Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Zwitserland en Andorra. Buiten Europa zijn er ook wintersportreizen naar Canada te boeken.
Vanaf 1 september zijn de wintersportreizen naar diverse gebieden gemakkelijk en dagelijks via het internet of telefonisch te boeken. Voor alle bestemmingen boekt de consument met de laagste prijsgarantie. Het Nederlandse kantoor bevindt zich in Amsterdam Zuidoost. www.nortlander.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.