>Opa en oma-week in Nuenen

>>Opa en oma-week in Nuenen 9 Tijdens de herfstvakantie, van 11 tot en met 19 oktober, vindt in Dierenrijk de ‘Opa & Oma’-Week plaats. Kinderen krijgen de hele vakantie de kans om de rollen eens om te draaien en hun opa en oma te trakteren op een dagje tussen de ijsberen, tijgers en apen. Grootouders die met hun betalende kleinkind een bezoek brengen aan het park, krijgen gratis entree. Gedurende de verschillende voederpresentaties in het park vertellen de dierverzorgers aan alle opa’s, oma’s en kleinkinderen over de grootouderrol van opa’s en oma’s onder de dieren.
Kids hoeven zich tijdens de herfstvakantie geen zorgen te maken over verveling. Dierenrijk (vlakbij Eindhoven) stelt hen tijdens de ‘Opa & Oma’-Week in de gelegenheid om hun opa en oma eens een dagje mee uit te nemen naar onder meer olifanten, kraagberen en zeehonden. Iedere grootouder die ‘onder begeleiding van een betalend kleinkind’ naar Dierenrijk komt, hoeft bij de kassa geen entreegeld te betalen. Bij de entree ontvangen kids een speurtocht die hen onder meer langs oma-beren en jonge olifanten voert. Verzorgers geven voederpresentaties, waarbij de kinderen en grootouders alles kunnen vragen over hun favoriete dieren zoals ‘Gaan kinderaapjes ook op pad met hun opa en oma?’ en ‘Hoe oud wordt een oma-rendier?’. Dierenrijk is in de herfstvakantie dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.dierenrijk.nl. Per betalend kleinkind heeft één grootouder gratis entree.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.