>Prijs voor reiswebsite

>Tijdens de drukbezochte RMC Automatiseringsdag in Apeldoorn heeft Reisburo Disma met haar website ReissitesVergelijken.nl de innovatieveer uitgereikt gekregen. Volgens Juryvoorzitter Jan Lokhoff kreeg Disma de innovatieveer uitgereikt vanwege de vooruitstrevende strategie waarmee het telkens voor interessante verassingen in de reisbranche zorgt. Met ReissitesVergelijken.nl heeft Reisburo Disma een succesvolle stap gezet in de wereld van de affiliate marketing. Reisburo Disma wacht de ´bedreigingen´ van het internetkanaal niet af, maar maakt er zelf kansen van om aan product- en marktontwikkeling te doen. Met het initiatief ReissitesVergelijken.nl probeert Reisburo Disma de consument van dienst te zijn met een veelzijdige tool om de consument te helpen bij het vinden van de meest geschikte reis, zoals ze ook ´offline´ doen. Opvallend is dat ReissitesVergelijken.nl veel overeenkomsten heeft met de ´stenen´ reisbureaus. Zo kun je de doorkliks op de website vergelijken met de gidsen die worden meegegeven aan de klant, de reclame op de website lijkt op het reclamebord dat aan het pand hangt en de topposities op de categoriepagina´s moeten lijken op de belangrijkste posities op de schappen van het reisbureau.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.