>Site voor Zweden-fans

>Vanaf deze week heeft VisitSweden haar deuren geopend voor reisverhalen op de officiële website over Zweden als vakantiebestemming. Tips van toeristen en inwoners verrijken de informatie over Zweden van VisitSweden en de Zweedse toeristenindustrie op de website. Geen enkel ander nationaal verkeersbureau in de wereld heeft tot nu toe teksten en foto´s van privépersonen getoond op zo´n opvallende wijze.
De nieuwe website is uniek doordat de eigen belevenissen van Zwedenbezoekers willekeurig worden getoond vanuit de online community van VisitSweden CommunityOfSweden.com, die sinds de herfst vorig jaar bijna 4000 Zwedenfans heeft verzameld en in totaal 200.000 bezoekers heeft betrokken. Zweden is één van de eerste landen in de wereld die een reiscommunity aanbiedt over een heel land. De reisverhalen completeren daarmee het beeld van een modern en exotisch Zweden dat VisitSweden wil overbrengen op de officiële website www.visitsweden.com. “Het is niet langer toereikend alleen het officiële beeld van Zweden op de site over te brengen, maar men moet de gebruikers ook ruimte geven hun eigen Zwedenverhalen te verspreiden”, zegt Thomas Brühl, directeur van VisitSweden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.