>Spaanse regio op 50PlusBeurs

>De Spaanse regio Navarra is tot en met 21 september vertegenwoordigd op de 50PlusBeurs in Utrecht. Navarra is een uiterst interessante vakantiebestemming voor de 50plusser, omdat buitenactiviteiten en cultuur hier perfect op elkaar aansluiten. Schitterende natuurlandschappen worden afgewisseld met Middeleeuwse nederzettingen. De overal vertegenwoordigde festivals, landelijke gerechten en traditionele ambachten brengen bezoekers gemakkelijk in contact met een eeuwenoude cultuur. Niet voor niets nam het toerisme hier afgelopen juni met maar liefst 64,8 procent toe. De rijke historie van Navarra vindt men terug in de talloze kerken, kloosters, burchten, bruggen, stadswallen en paleizen. Natuur en cultuur zijn in deze regio met elkaar versmolten. Een goed voorbeeld hiervan is de beroemde pelgrimsroute Camino de Santiago die dwars door de regio loopt. Vijftig procent van Navarra heeft een natuurlijke classificatie als park of beschermd gebied. Navarra is even mooi als afwisselend en vogelliefhebbers halen hier hun hart op. www.turismo.navarra.es

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.