>Trendy Weekend Weg in Hip Berlijn

>Nu de dagen korter worden en de zomer voorbij lijkt te zijn is Berlijn dé ideale bestemming voor een weekendweg. Berlijn; hip en vernieuwend waar de toch nog niet eens zo heel lang geleden gevallen Berlijnse Muur al lijkt te behoren tot de verre geschiedenis.
Quentin Design Hotel Berlin ligt in een zijstraat van de verbindingsweg tussen de Nollendorfplatz en de Wittenbergplatz en heeft een zeer centrale ligging in het centrum van Berlijn. De Potsdammerplatz, Unter den Linden en de hippe Oranienburgstrasse liggen ten oosten van het hotel. De beroemde Kurfürstendamm en het zeer luxueuze warenhuis KaDeWe liggen ten westen van het hotel.
Het Quentin Design Hotel heeft een zeer modern design de lobby van het hotel, welke ’s ochtends wordt gebruikt voor het ontbijtbuffet, heeft royale zwarte fauteuils. Wie denkt dat dit wellicht wat kil overkomt, die heeft het verkeerd. De strakke designinrichting wordt op subtiele wijze gecombineerd met hier en daar Oosterse items zoals Oosterse kunst en oosters meubilair. East meets West dus! Hoe toepasselijk voor de stad Berlijn.
We overnachten in één van de 60 kamers die dit hotel telt. En wat ons direct opvalt is dat het East meets West principe ook in de hotelkamers is doorgetrokken in de decoratie maar ook in bijvoorbeeld de lampen naast het hoofdeinde van het bed. De kamer is ingericht met warme en sfeervolle voornamelijk bruine kleuren met een enorm schilderij boven het bed en een nog grotere spiegel tegenover het bed. De badkamer is ook absoluut state of the art. De wastafel, een mooie witte kom, rust op een Oosters donkerhouten tafel. Sta je voor deze wastafel dan kijk je zo de hotelkamer in door een glazenwand. Heb je meer behoefte aan privacy dan kun je de beweegbare spiegel voor de glazenwand plaatsen, of je draait gewoon de automatische jalouzie dicht. Erg origineel! Overnachten eenpersoonskamer al vanaf € 55,-, tweepersoonskamer al vanaf € 65,- per nacht exclusief ontbijt à 10,-. Direct reserveren zonder boekingskosten op: www.trendy-hotels.nl
Tekst Trendy Hotels

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.