>Vaker vluchten naar Istanboel en Dubai

>Singapore Airlines (SIA) lanceert per 14 december een directe dienst tussen Singapore en Riyad, de hoofdstad van Saoedi-Arabië. SIA zal deze dienst 4 keer per week met een vliegtuig van het type Boeing 777-200 uitvoeren met een tussenstop in Dubai. De introductie van de SIA vluchten naar Riyad is gebaseerd op het enorme potentieel in het Midden-Oosten.
Riyad is de tweede stad in Saoedi-Arabië waar SIA vluchten naar zal gaan uitvoeren. De huidige 3 vluchten per week tussen Singapore en Jedda, via Abu Dhabi, zullen worden gehandhaafd.
Naast de introductie van de nieuwe Singapore-Dubai-Riyad vluchten, verhoogt SIA met ingang van 26 oktober tevens de frequentie naar Istanboel, Turkije en wel via Dubai, van 4 naar 6 vluchten per week. Dit betekent dat SIA, met uitzondering van woensdag, dagelijks vliegt op de route Singapore-Dubai-Istanboel v.v.
Met deze verhoogde frequentie komt het aantal vluchten tussen Singapore en Dubai, van de huidige 14 vluchten, op 16 vluchten per week.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.