>Verkeersbureau Kenia verhuisd

>Het verkeersbureau van Kenia , oftwel Kenya Tourist Board Benelux (KTB) is verhuisd. Na jarenlang gevestigd te zijn geweest in hartje Amsterdam, is de KTB nu het IJ overgestoken om zich te vestigen in een nieuwer, groter pand in Amsterdam Noord. Zowel reisorganisaties als consumenten kunnen vanaf heden voor brochure aanvragen, promotiemateriaal en overige informatie terecht op het volgende adres: Asterweg 20 e-3, 1031 HN Amsterdam, tel.: +31 20 63 84 661, email: [email protected] De brochures van de Kenya Tourist Board zijn onderverdeeld in diverse thema’s: Lamu brochure, Golf brochure, Discover Western Kenya. Deze documentatie is alleen in het Engels aan te vragen. Daarnaast is er veel uitgebreide toeristische informatie te vinden op de officiële website van de Kenya Tourist Board: www.magicalkenya.com Kenia is het safari land bij uitstek en menigeen gaat op zoek naar “The Big Five”: de buffel, de neushoorn, de olifant, het luipaard en natuurlijk de leeuw. Het land is erg veelzijdig en biedt vrijwel alle landschappen aan, van avontuurlijke safari’s en lekker luieren op het strand in Mombasa tot klimmend naar de besneeuwde top van Mount Kenya.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.