>Weblogs over fietsen populair

>De gezamenlijke drie actuele fietsweblogs van de populaire website Fietsen Eén Twee Drie zijn dit jaar meer dan 1 miljoen keer geraadpleegd. Het gaat om de weblogs Fietsnieuws, Fietsroutenieuws en Fietsvakantienieuws.
De oudste weblog is Fietsnieuws. Op deze weblog staat actuele informatie over fietsen en de fiets in Nederland en Vlaanderen. De site bevat voortdurend nieuwe berichten, feiten en meningen. Zeer uiteenlopende onderwerpen komen aan de orde zoals nieuwe fietsaccessoires (kleding, tassen, karren enz.), nieuwe fietsboeken, het laatste nieuws over fietsdiefstal (waaronder preventie, stallingen en sloten), de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrische fietsen, fietsdragers, fietswinkels, fietsenmakers, fietsmerken, GPS op de fiets, testen van fietsen, georganiseerde fietstochten en evenementen, verkeer, vervoer en veiligheid en vouwfietsen. www.fietsen.123.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.