>Winterhighlights in het SalzburgerLand

>

>Winterhighlights in het SalzburgerLand 9

Het SalzburgerLand behoort tot de top van de wintersportbestemmingen in de Alpen. Er wordt volop geïnvesteerd in nieuwe voorzieningen en accommodaties. De belangrijkste vernieuwingen voor dit winterseizoen zijn de innovatieve en extravagante accommodaties, vernieuwde skiliften en diverse winterevenementen.
Wie iets bijzonders zoekt, zal de komende winter in de nieuwe hotels en chalets in het SalzburgerLand beslist aan zijn trekken komen: vanaf het begin van het seizoen zijn een aantal nieuwe innovatieve en extravagante hotelconcepten en accommodaties gerealiseerd. Zo vinden liefhebbers van nostalgie en romantiek in het nieuwe Almdorf Flachgau (www.almdorf-flachau.at) precies de juiste ambiance voor een behaaglijke vakantie. Een stijlvolle en luxe wellness vakantie is vanaf 29 november mogelijk in het nieuwe Alpine Palace, New Balance Luxus Resort in Saalbach Hinterglemm (www.wolf-hotels.at/de/alpine-palace/). Een gezellige vakantie met alle comfort in charmante hutten wordt aangeboden door het nieuwe Alpin-Chalets in Flachauwinkl. Tot slot wordt deze winter het allereerste hotel van 100% hout in SalzburgerLand, het Almhotel Forsthofalm (www.forsthofalm.at), geopend. Een verantwoord paradijs voor milieubewuste vakantiegangers op 1.000m hoogte inclusief wellnesscentrum.
Andere nieuw geopende accommodaties in het SalzburgerLand:
– Alpenparks Resorts met 32 appartementen voor 2 tot 12 personen in Bad Gastein
– Cabana Alm met appartementen en appartementen Rianne in Obertauern
– Pension Arlerhof in Untertauern
– Appartementenhuis met 35 appartementen (gepland) in Eben im Pongau
– Het Europa-familiehotel Moargut (www.moargut.com) in Großarl biedt zijn gasten m.i.v. winter 2008/09 de perfecte entourage voor een wellnessvakantie met een panoramazwembad en een enorme beauty- & wellnessafdeling.
– Aparthotel Central in Flachau
– Nieuw snowpark Gastein in de Strubnermulde. (www.gasteinertal.at)
– Opening van het nieuwe kinderrestaurant in het Arena Center (www.krimml.at).
– Het nieuwe Fuschlseebad is van oktober tot begin april dagelijks van 14 tot 22 uur geopend (www.fuschlseeregion.com).
– Voor de kerst worden de gerenoveerde geneeskrachtige baden met saunalandschap en medisch centrum voor vakantiegasten weer geopend (www.bad-vigaun.at).
– Het offroadpark met quads en buggy’s is nu ook in de winter dagelijks vanaf 12 uur geopend. Ritten onder begeleiding mogelijk, ook voor kinderen (www.viehhofen.at).
Meer informatie: www.vakantie.salzburgerland.com

>Winterhighlights in het SalzburgerLand 11

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.