>Wintersport naar Frankrijk toegenomen

>Frankrijk mag tevreden terugkijken op het afgelopen winterseizoen. De ANVR telde 2% meer geboekte wintersportvakanties. Frankrijk profiteerde van de uitstekende sneeuwcondities en kende een sterkere groei dan de markt met +8% t.o.v. het afgelopen jaar. Het totaal aantal wintersportverblijven is voor Frankrijk zelfs met 5,5% gestegen ten opzichte van het afgelopen jaar, terwijl de marktcijfers in het algemeen daalde met 13%. Het marktaandeel van Frankrijk bedraagt nu 17%. Uiteraard blijft Maison de la France zich actief richten op de promotie van wintersport naar Frankrijk, zodat de Nederlandse wintersporter ook aankomend seizoen weer voor Frankrijk zal kiezen. Om een duidelijk beeld te geven van het aanbod in de verschillende plaatsen wordt aan elk skigebied verschillende thema’s verbonden. De thema’s van dit jaar zijn: Winter met smaak, Ski extra large, Ski & lifestyle, Evenementen in de bergen, Familie ski en duurzaam toerisme.
Bijkomen in een spa na een dag skiën, sneeuwschoenwandelen, een tocht maken met sledehonden, culinair genieten in een streek- of een sterrenrestaurant, een middagje zorgeloos skiën of langlaufen terwijl de kinderen zich vermaken bij de plaatselijke kinderclub of skilessen volgen met een Nederlandstalige skileraar, ijsduiken of nordic walking langs uitgestippelde routes, even van het zonnetje genieten op het terras … Een wintersportvakantie in Frankrijk biedt vele mogelijkheden.
Meer informatie over wintersport in Frankrijk: www.winterinfrankrijk.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.