>Wonen aan Zeeuwse Veerhaven?

>Op zaterdag 20 september vindt op het voormalige veerplein in Kruiningen de Veerhaven Verkoopdag plaats. Alle belangstellenden kunnen er terecht voor informatie over Veerhaven. Dit is de eerste ambitie van Kruseveer: het nieuwe dorp dat Arcus Projectontwikkeling B.V. samen met de gemeente Reimerswaal hier gaat realiseren. Iedereen die interesse heeft in ‘wonen bij het water’, is welkom voor een gesprek met de makelaars van Orisant Makelaardij en Stad & Zeeland of het bekijken van een 3D-presentatie van het project. Er liggen tekeningen en brochures klaar van de appartementen en eengezinswoningen. In deze eerste fase wordt een mix van verschillende woningtypen ontwikkeld, die verspreid in het plan liggen: 42 koopwoningen, 17 appartementen, 6 penthouses en 1 boulevardwoning. In het totale plan komt langs een boulevard straks een appartementengebouw. Al geruime tijd wordt er op het voormalige veerplein hard gewerkt. Op 9 juni ‘vielen’ de laatste heftorens van de veerdienst en inmiddels wordt de laatste hand gelegd aan een compleet nieuwe dijk. Nu heel het gebied binnendijks ligt, wordt gestart met het bouwrijp maken van het terrein.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.