>Zoover zoeft omhoog

>Met een record van ruim 5,5 miljoen bezoeken in een maand is de vakantiebeoordelingssite Zoover.nl de top 25 van bestbezochte Nederlandse websites binnengestormd. Uit zojuist gepubliceerde cijfers van de Stichting Internetreclame (STIR) over de maand juli blijkt dat Zoover 12,5 procent bereikt van alle Nederlandse internetgebruikers ouder dan 13 jaar. Een jaar geleden noteerde Zoover op de lijst van STIR nog een bereik van 5 procent. Zoover is één van de weinige reissites in STIR’s top 100 maar verreweg Nederlands grootste. Met de 21ste plaats bevindt Zoover zich tussen populaire sites als Hyves, Marktplaats, Startpagina, Telegraaf.nl en Nu.nl. “Deze uitkomst bewijst dat ons concept: kritische vakantiebeoordelingen door consumenten, voor consumenten door steeds meer mensen wordt gewaardeerd”, zegt directeur Rob Driessen van Zoover. “En de rek is er nog lang niet uit. Hoe vaker vakantiegangers beoordelingen plaatsen over hun accommodaties en reizen, hoe belangrijker en nauwkeuriger Zoover wordt voor degenen die hun vakantie nog moeten kiezen en samenstellen.” www.zoover.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.