>‘EasyJet laat zich niet wegjagen’

>Het kabinet en Schiphol willen vakantiecharters en budgetmaatschappijen verplaatsen naar de regionale luchthavens Lelystad en Eindhoven, zodat Schiphol zich verder kan ontwikkelen als ‘hub’ voor internationale vliegmaatschappijen. Easyjet wil dit niet, zegt operationeel directeur Cor Vrieswijk (50). ‘Wij laten ons niet van Schiphol wegjagen.’
Jullie hebben toch de pest aan het ‘dure’ Schiphol.
‘Klopt, maar toch willen we niet weg. Het is ons beleid om vanaf Europese mainports te vliegen. Bijna eenderde van onze passagiers op de vluchten van en naar Nederland is zakenreiziger. Die willen vanaf Schiphol vliegen, niet vanaf een obscuur vliegveldje diep in de Noordoostpolder.’ de Volkskrant

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.