>2e huis als goede belegging

>Second Home International, de publieksbeurs met internationaal onroerend goed in Jaarbeurs Utrecht komend weekeinde komt op het juiste moment. Met de toenemende kredietcrisis zien veel bezorgde Nederlanders vastgoed in de vorm van een tweede huis als meest verstandige belegging van hun met zorg opgebouwde vermogen. De data van Second Home International zijn van vrijdag 10 tot en met zondag 12 oktober. Betrouwbaarheid van de exposanten noemen de bezoekers als een van de meest belangrijke eigenschappen, blijkt uit een enquête onder vijfhonderd bezoekers van de voorgaande editie van Second Home International dit voorjaar. De aanbieders worden vooral beoordeeld op hun geschiktheid als toekomstig partner in de zoektocht naar een tweede woning.
Editha Hoogenberg, projectmanager van Second Home International: ,,We zien niet alleen veel belangstelling voor de beurs maar ook voor onze website www.zoekuwteedehuis.nl. Deze site is nog maar een half jaar geleden van start gegaan en bevat inmiddels zo’n 16.000 huizen in meer dan 40 landen. We zien dat het aanbod steeds meer binnen bereik komt van mensen die er vroeger alleen maar van konden dromen”.
De 24e editie van Second Home International is van vrijdag 10 tot en met 12 oktober 2008 in hal 7 en 8 van de Jaarbeurs Utrecht. De openingstijden zijn dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie: www.secondhome.nl en www.zoekuwtweedehuis.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.