>Aardappeldagen in de Hunsrück

>Ook in de herfst is er veel om van te genieten in Duitsland; goede aardappelgerechten bijvoorbeeld. In het bergachtige gebied van de Hunsrück in de deelstaat Rijnland-Palts organiseren dertig restaurants t/m 19 oktober a.s. in de regio’s Kell am See en Hermeskeil samen met de buurregio Saarland de Hochwälder Kartoffeltage. De aardappelmenu’s die in de betrokken restaurants worden aangeboden zijn zeer gevarieerd. Er is stevige kost bij, maar er staan ook lichte, geraffineerde aardappelgerechten op de kaart. Rondom de Hochwälder Aardappeldagen worden o.a. boerenmarkten en kruidenwandelingen georganiseerd.
De Hunsrück, met heuvels tot wel 500 meter hoog, is een aantrekkelijk natuurgebied, met veel mogelijkheden voor wandelaars. www.hunsruecktouristik.de

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.