>Actrice schrikt graag in Movie Park

>De cast van de populaire jeugdserie Spangas en voor een Gouden Kalf genomineerde Julia Seijkens vermaakten zich uitstekend op Halloween Horror Feest 2008 in Movie Park Germany.
‘Ons verblijf was er vooral een van verrassingen en tedere ontmoetingen met Shrek en Dora. Vooral de gevarieerdheid van wat je op het filmthemapark allemaal op een dag kunt beleven verraste ons: van activiteiten die je met kinderen kunt doen in Nickland tot en met een bezoek aan het filmmuseum en een wilde, sensationele rit in de roller coasters. Ook het Halloween Horror Feest is van grote klasse en moet je echt zelf hebben meegemaakt. Al was het maar een keer in je leven! Geen wonder dat dit evenement de afgelopen vier jaar is uitgeroepen tot Het Beste Event van Duitsland’. Enthousiast verwoorden Fatma Genc (actrice in Spangas) en Julia Seijkens (actrice in de film Het zusje van Katia) hun eerste bezoek aan Movie Park Germany in Bottrop-Kirchhellen (Duitsland).
Julia Seijkens werd dit jaar genomineerd voor een Gouden Kalf voor de Beste Vrouwelijke Hoofdrol in de film Het zusje van Katia. Zij werd uiteindelijk eervol tweede. Fatma Genc speelt Irmak in de jeugdserie Spangas, dat al sinds september vorig jaar op Nederland 3 om zes uur ’s avonds van maandag tot en met vrijdag op televisie wordt uitgezonden. Ook Spangas-acteurs Jasper Gottlieb (Flip), Marius Gottlieb (Tobias), Talisia Misiedjan (Avalanche), Titia Hogendoorn (Fay), Sebastian Wulff (Luxor), Roos Smit (Lana) en Pepijn van Halderen (Kars ter Veld) vermaakten zich in Movie Park Germany. Spangas is genomineerd voor de Gouden Stuiver 2008 voor het beste jeugdprogramma. Op vrijdag 24 oktober 2008 worden tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala voor de 42ste keer de belangrijkste televisiepublieksprijzen van Nederland uitgereikt onder verantwoordelijkheid van het televisiemagazine Televizier.
Het Tiende Halloween Horror Feest editie 2008 is nog op 24/25 oktober en 31 oktober te bezoeken in Movie Park Germany. Van 18.00 tot 22.00 uur. Aanbeveling: bestemd voor bezoekers van 16 jaar en ouder. Wie alléén voor het horrorfeest komt, betaalt na 17.00 uur 19 euro. Zondag 2 november 2008 is de laatste dag waarop Movie Park Germany in het seizoen 2008 is geopend. www.halloween-horror-feest.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.