>Bella Vakanza breidt uit

>Online reisorganisatie Bella Vakanza – aanbieder van zeer exclusieve accommodaties – heeft haar bestemmingen en hotelaanbod flink uitgebreid. Op de nieuwe bestemmingen Tenerife en Gran Canaria zijn zeven extra droomlocaties opgenomen in het vakantieaanbod. In Egypte kan men nu zelfs een cruise en hotel combinatie maken. In het Portugese Algarve biedt de reisorganisatie nu ook het 5-sterren Sheraton Algarve in Albufeira aan. De reisorganisatie biedt exclusieve villa’s en hotels aan in Kreta, Algarve, Mallorca, Costa del Sol, Gran Canaria, Tenerife en Egypte voor wie de zon prefereert en luxe hotels en chalets in mondaine skioorden in Frankrijk en Oostenrijk voor wintersportliefhebbers. Alle geboden vakantieverblijven zijn van vier, vijf of vijfsterren Deluxe niveau. Nadere info over beschikbaarheid, prijzen en boeken via de website www.bellavakanza.nl, telefonisch via 030 – 78 90 177 of e-mail info@bellavakanza.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.