>Boek: Leuke musea voor kinderen

>Nu in de boekhandel de nieuwe editie van ‘Alle Leuke Museumadressen voor Kinderen’ In deze kleurrijke gids vind je ruim 180 kindvriendelijke musea in Nederland en Vlaanderen die hun collectie op een speelse manier laten zien. Door middel van speurtochten, rondleidingen en workshops leren kinderen spelenderwijs een museum kennen. Zo kunnen ze zelf een postzegel maken, een moordenaar ontmaskeren, zeehonden onder water zien zwemmen, zich uitdossen als ridder of jonkvrouw, een schatkist zoeken en zien hoe chocolade wordt gemaakt. Kortom, het museum is zo gek nog niet!
Achterin het boek zijn verschillende indexen te vinden. Dit is bijvoorbeeld handig als je op zoek bent naar iets speciaals zoals een museum waar partijtjes worden verzorgd of kinderworkshops worden gegeven. Enfin, een handig boekje voor een speciale gelegenheid of een regenachtige zondag. Titel: Alle Leuke Museumadressen voor Kinderen, ISBN: 9789077090268, Formaat: 15×15 cm, Inhoud: 288 pagina’s, Prijs: € 12,95

>Boek: Leuke musea voor kinderen 9

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.