>Eigenzinnig concert in Kasteeltuinen Arcen

>Genieten van een eigenzinnig muziekprogramma in een bijzondere setting? Dat kan in Kasteeltuinen Arcen. Op 8 oktober vindt in het kasteel een concert plaats in het kader van de “Muziek Biënnale Niederrhein”. De muziekgroep ‘Zimbello’ zal vanaf 20.00 uur haar programma ‘Alles op tafel’ ten gehore brengen. Dit programma brengt uiteenlopende klassieke muziek, waarbij onder andere drinkliederen en eigentijdse tafelmuziek de revue passeren.
Muziekgroep ‘Zimbello’ bestaat uit Nelleke ter Berg, Brechtje Roos en Martine Sikkenk. Deze ambitieuze musici brengen in hun thematische muziekprogramma’s uiteenlopende klassieke muziek ten gehore. Zimbello besteedt bovendien veel aandacht aan de wijze waarop muziek wordt gebracht. Zo wordt het podium aangekleed met kleine rekwisieten en wordt mondelinge toelichting gegeven op zowel instrumenten als muziek.
Een biënnale is een tweejaarlijks terugkerende cultuurmanifestatie. In het geval van de “Muziek Biënnale Niederrhein” betreft het een concertreeks, waarbij gedurende een periode van enkele maanden ongeveer zestig concerten worden gehouden. De “Muziek Biënnale Niederrhein” vindt plaats in het gebied de Nederrijn, dat zich bevindt tussen Arnhem en Keulen en een rijke geschiedenis en cultuur kent.
Kaartjes voor het concert ‘Alles op tafel’ op 8 oktober in Kasteeltuinen Arcen kosten 13 Euro en zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij de VVV Venlo en bij Kasteeltuinen Arcen: 077-4736020. www.kasteeltuinen.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.