>Halloween Horror Feest in Duitsland

>>Halloween Horror Feest in Duitsland 9Een uurtje over de grens in Movie Park Germany in Bottrop-Kirchhellen (brrr, die naam alleen al!) begint komende vrijdag het: Halloween Horror Feest. Dit evenement wordt gedurende de hele maand oktober op vrijdagen en zaterdagen gehouden (voor de 10e keer dit jaar). De Duitse vereniging van attractieparkliefhebbers, Parkscout, heeft het Halloween Horror Feest de afgelopen vier jaar bekroond met de award van “Beste event van het Jaar in Duitsland”. Het evenement bezorgt het park elk jaar weer een bezoekrecord. De teller staat nu op 26.587 bezoekers op één dag. www.halloween-horror-fest.nl (werkt slecht…) of www.movieparkgermany.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.