>Hebt u Zwitserland als favoriet?

>De meeste informatie over wintervakantie in Zwitserland is te vinden via www.MySwitzerland.com. Alle wintervoorzieningen per streek en plaats, de actuele sneeuwsituatie voor skiërs, boarders, langlaufers en winterwandelaars, live-beelden via webcams. Een handige hulp bij het zoeken van de juiste bestemming is de “winter-destination-finder”: vul een of meer zoekcriteria in en er komt een advies op maat. Veel tips zijn eveneens te vinden in de kleurenbrochure “Winter” van Zwitserland Toerisme, te downloaden via de website of telefonisch te bestellen bij het callcenter van Zwitserland Toerisme, waar tevens persoonlijk advies in het Nederlands gegeven wordt via het gratis telefoonnummer 00 800 100 200 30. Nieuw in de winterbrochure zijn referentienummers die in het zoekvenster op de website ingetoetst kunnen worden voor verdergaande informatie over het onderwerp of de bestemming.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.