>Hondenmodeshow en 500 katten in Zwolle

>Op zondag 5 oktober, één dag na Dierendag, vindt in IJsselhallen Zwolle het evenement Dierenpret Zwolle plaats. Daar kunnen dierenliefhebbers genieten van onder meer katten, honden en fretten. Extra bijzonder is de hondenmodeshow waarbij baasjes én hun trouwe viervoeter de nieuwste haute couture tonen in een hondenmodeshow. Het evenement is dit jaar nog verder uitgebreid en beslaat maar liefst 9.000 vierkante meter. Op Dierenpret Zwolle is er voor vrijwel alle dierenliefhebbers iets te beleven. Naast cavia’s, fretten en vogels, zijn er presentaties van hondenpakwerk, een hondenmodeshow en een nationale en internationale kattenshow waar ruim vijfhonderd katten van verschillende rassen zijn te zien. Bij het terraria-onderdeel vindt de liefhebber dieren, boeken en benodigdheden. Ook worden er op zondag 5 oktober pony’s en paarden geshowd en tevens demonstraties gegeven.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.