>Icelandair biedt meer comfort

>B757-256(WL) ICELANDAIR /TF-FIRImage by phinalanji via FlickrVanaf 1 november zal de ‘nieuwe Icelandair’ geïntroduceerd worden. Een vernieuwde cabine met comfortabele stoelen, allen voorzien van een entertainmentsysteem en een verbeterde service. Naast de bekende Economy Class en Saga Class heeft de reiziger de mogelijkheid om een nieuwe klasse, de Economy Plus, te boeken. Economy Plus is bedoeld voor de reiziger die voor een aantrekkelijke prijs net een beetje meer wil dan Economy class. Zowel de Saga Class als de Economy Plus bieden comfortabele stoelen met meer beenruimte, gratis (alcoholische) drankjes en maaltijden, Business Class check-in en toegang tot de lounge. In de Economy class wordt nog wel koffie, thee en frisdranken geserveerd. Voor maaltijden heeft men een ruime keuze, welke tegen betaling verkrijgbaar zijn. Voor een duidelijk overzicht: www.icelandair.nl/comparison/
De toestellen waar mee gevlogen wordt hebben altijd gevlogen onder IJslandse vrouwennamen. Vanaf 1 november zal dit wijzigen naar namen van IJslandse vulkanen. Bij binnenkomst van de toestellen is meer te lezen over de desbtreffende vulkaan.


Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.