>Icelandair volgend jaar ook vanaf Dusseldorf

>In de periode van 4 juni tot en met 30 augustus 2009 zal Icelandair vluchten uitvoeren van en naar Dűsseldorf, Duitsland. Op donderdag en zondag zal in de ochtend vanuit Keflavik naar Dusseldorf worden gevlogen en in de middag weer retour. Voor Amsterdam blijft het aantal vluchten voor zomer 2009 ongewijzigd. Icelandair zal negen vluchten per week van Amsterdam naar Keflavik uitvoeren. Naast de dagelijkse middagvluchten zal het schema op woensdag en zondag aangevuld worden met een avondvlucht. Komende winter zijn er vier middagvluchten (dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag). Vanaf 25 april 2009 zal het schema uitgebreid worden met een vrijdag-en woensdagmiddagvlucht en vanaf 23 mei zal er weer dagelijks gevlogen worden. De zondagavondvlucht zal in de periode 7 juni tot en met 30 augustus uitgevoerd worden.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.