>Innovatie op gebied van ski-schoenen

>

Het persbericht: Het geheim van een geslaagde afdaling is niet alleen jouw techniek, maar ook die van de producten die je gebruikt. Supersnel, veilig en state of the art de piste af kan nu moeiteloos dankzij de nieuwste producten van Tecnica, Uvex en Völkl. Wat dacht je van de revolutionaire skischoen van Tecnica die zorgt voor de best mogelijk afdalingen? Of comfortabele helmen van Uvex waar je optioneel je earpads kunt vervangen voor Bluetooth-audio earpads? En dan is er nog de innovatieve Power Switch van Völkl. Een simpele draai aan de knop is genoeg voor het instellen van de ski, van ultraflexibel tot ultrastabiel.
Er valt nogal wat te wensen op skischoengebied: reactievermogen, snelheid, gevoel, controle… Tecnica weet wel raad met veeleisende skiërs en heeft deze vier kenmerken in een revolutionaire schoenontwerp verenigd: de Dragon. Tecnica brengt dit seizoen deze nieuwe skischoen op de markt, die dankzij de 3Density Technology en het Ultraflex System nog een stapje verder gaat dan de voorgangers. De 3Density laag van de schoen zorgt voor een perfecte pasvorm en maximale energieoverdracht naar de ski. Dankzij het Ultraflex System is er meer controle over de bewegingen. Deze techniek werkt als een soort veer en zorgt voor optimale ondersteuning van het been.
Hoe groter de snelheid, hoe groter het belang van veiligheid. Om de wintersport behalve uitdagend en leuk ook veilig te laten verlopen heeft Uvex verschillende helmen in de collectie. De X-Ride Motion is een klassiek freeride model dat behalve erg comfortabel ook multifunctioneel is. Je kunt de earpads optioneel vervangen voor Bluetooth-audio earpads, zodat je de berg kunt afsuizen luisterend naar je favoriete muziek. De Funride heeft een sluitbaar ventilatiesysteem waarvan de binnenvoering los gewassen kan worden. De helm is uit één stuk gegoten en bestaat dus niet uit losse delen. Extra comfortabel en nog eens superveilig ook.
Völkl Power Switch skiPas je niet aan de ski aan, maar pas de ski aan jou aan. Met dit in het achterhoofd heeft Völkl de Power Switch ontwikkeld. Deze innovatie maakt het mogelijk de eigenschappen van de ski in een handomdraai te veranderen. Door aan de Power Switch te draaien wordt de dynamiek van de ski geregeld voor perfecte controle op de piste. Er zijn drie standen: Cruise voor maximale flexibiliteit, Dynamic voor een mix van elasticiteit en energie en Power voor stabiliteit en snelheid, ideaal voor een krachtige, agressieve skitocht of ijzige pistes. De Power Switch werd vorig jaar al geïntroduceerd en is voor dit seizoen verbeterd en in drie modellen geïntegreerd. De Dragon skischoen is te koop vanaf € 379,95, de Uvex Funride voor € 79,95, de Uvex X-Ride voor € 109,95 en Völkl ski’s met Power Switch vanaf € 999,95. De Bluetooth-audio earpads zijn los verkrijgbaar voor € 249,95. Zie voor meer informatie en verkooppunten www.skischoenen.nl, www.uvex.nl en www.voelkl.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.