>Jagen op kunst in Rotterdam

>

Kunst&Lifestyle in Rotterdam Ahoy 2008 is door de jaren heen een belangrijk evenement geworden voor kunstliefhebbers. Doelgerichte uitnodigingen aan vele, ook internationale, professionele beeldend kunstenaars hebben dit jaar geresulteerd in een ruim kunstaanbod van hoogwaardige kwaliteit, zonder dat kunst in Ahoy een elitair karakter krijgt.  Kunst&Lifestyle in Ahoy biedt dit jaar een breed spectrum aan kunstuitingen waaronder beeldhouwwerken, glaskunst, sieraden, schilderijen en keramiek. In het lifestyle paviljoen is een keur aan aangename zaken te vinden die het leven zo prettig maken. Onder meer een wijnpaviljoen, informatie over de fraaiste overnachtingsmogelijkheden, design, fashion en kookdemonstraties. Ook zijn er diverse creatieve workshops voor klein en groot.
Met Rob Geus, beter bekend als dé smaakpolitie van Nederland, wordt koken in een speciaal daarvoor ingerichte televisiekeuken een wel heel bijzondere aangelegenheid.
Openingstijden: Vrijdag 24 oktober van 17.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 25 en zondag 26 oktober van 11.00 tot 18.00 uur. De entreeprijs is tien euro. Kinderen tot twaalf jaar hebben onder begeleiding gratis toegang.
Kunstevent

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.