>Kampeerbeurs verwacht 50.000 bezoekers

>Nu al geeft de populaire Kampeer & Caravan Jaarbeurs bij elke liefhebber alweer heerlijke kampeerkriebels. Meer dan vijftigduizend bezoekers komen elk najaar naar deze populaire publieksbeurs. In Nederland is geen vergelijkbaar evenement waar zo veel mensen op af komen en dat is ook goed te verklaren, want elk type kampeerder wordt op de wenken bediend en krijgt een volledig overzicht voorgeschoteld van de mogelijkheden voor een complete vakantie, inclusief alle noviteiten! De data van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2008: van donderdag 16 tot en met woensdag 22 oktober. Genieten staat centraal op de komende editie; van het brede aanbod aan kampeervoertuigen en recreatieve en toeristische informatie, maar zeker ook van een veelomvattend activiteitenprogramma, voor jong en oud. Met de introductie van de Familieroute wordt extra aandacht besteed aan de speciale wensen van kamperende gezinnen. Met deze route en de speciale Camperplaats die op een van de buitenterreinen wordt ingericht, heeft de Kampeer & Caravan Jaarbeurs twee primeurs. Langs het traject van de Familieroute zijn leuke activiteiten voor de kids; hier en daar worden zelfs cadeautjes uitgedeeld. Onder begeleiding van medewerkers van Recreatiecentra Nederland kunnen de kleintjes zich laten omtoveren in Winnetou, een eigen Indianentooi maken of zich nestelen bij de grote Verhalenverteller.
Zelf iets uitproberen? De ANWB verzorgt op het buitenterrein korte, toegepaste trainingen over de beheersing van kampeervoertuigen. Op de vlakke weg is rijden met caravan of aanhangwagen vaak geen probleem, maar bergafwaarts? U kunt de mogelijkheden risicoloos uitproberen.
En zo zijn er nog veel meer leuke en leerzame activiteiten. Wat te denken van de verkiezing Kampeerauto van het Jaar, een echt stacaravanpark, de Bovag workshop caravan- en vouwwagenonderhoud en diverse interessante workshops. Verder nog een expositie van de Oldtimer Caravan Club, die ‘het gevoel van toen’ weer even tot leven brengen en een pétanquebaan.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.