>Kids Halloween in Bobbejaanland

>Tijdens de komende herfstvakantie is het opnieuw griezelen geblazen in het ‘plezantse familiepretpark van België”. Van 11 oktober t/m 19 oktober en van 25 oktober t/m 2 november wordt ’t Plezantste Land omgetoverd tot een heksenpark vol vleermuizen, spinnen, spoken en pompoenen. Uniek aan Kids Halloween is dat het een echt familie-evenement is waar het hele gezin plezier aan beleeft. De decoraties en animatie, de interactiviteit met het publiek, de nocturne en het fenomenale vuurwerk maken van Kids Halloween een bijzondere ervaring voor de hele familie. Voor deze derde editie werd er meer dan ooit geïnvesteerd in prachtige decors en aangepaste animatie om jong en oud te doen rillen van plezier. Opletten dus voor Marcel Messenslijper, Katrien Ketelzwart en Bea Bezemrijdster die je de (lach)stuipen op het lijf zullen jagen met hun kunstjes en toneeltjes. Op twee plaatsen in het park is er doorlopend grime waar kinderen de gekste gezichten opgeschilderd krijgen.
Elk weekend gaat Bobbejaanland ook op zoek naar de Grootste Kandidaat. Om de 4 jaar komen alle heksen en tovenaars samen voor de Abracadabra spelen. In verschillende categorieën nemen ze het tegen elkaar op. Van de Race op de Vliegende Bezem, het Verdomde Vervloeken, het Toverdrankbrouwen, het Bonk Schrikken tot het Giga Goochelen. Maar de meest populaire discipline is die van het Bedenken van de Indrukwekkende Toverformule. Voor meer informatie ga je naar www.bobbejaanland.be/events

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.