>Knaus en Eiffelland en Tabbert toch present

>Het aanvragen van het faillissement in Duitsland vorige week van de Knaus Tabbert Group, producent en leverancier van de caravan- en campermerken Knaus, Eiffelland, Tabbert, T&B, Weinsberg & Wilk, heeft geen gevolgen voor de aanwezigheid van Knaus Nederland BV op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2008. Knaus Nederland geeft van 16 tot en met 22 oktober uitgebreid acte de présence op deze jaarlijkse nationale kampeer- en caravanmanifestatie in de Jaarbeurs Utrecht.
Op de beurs presenteert Knaus Nederland alle nieuwe modellen, met inbegrip van de Tabbert Paganini, WilkS5, Knaus Südwind & Azur, Deseo Family, Lifestyle 560, Deseo Transporter en een range van maar liefst vijftien nieuwe campers.
De openingstijden van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs zijn dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur. Zie ook: www.kampeercaravanjaarbeurs.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.