>Lapland-avonden bij Bever

>>Lapland-avonden bij Bever 9Scandinavian Wintersports organiseert dit najaar voor het 5e seizoen informatiebijeenkomsten over haar winterse vakanties naar Lapland. Was voorheen vooral SnowPlanet de vaste thuisbasis voor deze infoavonden, vanaf dit jaar worden ze verspreid door heel Nederland gehouden bij winkels van Bever Zwerfsport. Naast het informatieve karakter, waar thema’s als klimaat, sneeuwzekerheid, kleding, daglicht en reisprogramma worden besproken, is er ook veel beeldmateriaal te zien. Tevens bieden deze bijeenkomsten een goede gelegenheid om je benodigde reisuitrusting compleet te maken.
De volgende data en locaties staan gepland:
– vrijdag 24 oktober Bever Zwerfsport in Eindhoven.
– donderdag 06 november Bever Zwerfsport in Groningen.
– vrijdag 21 november Bever Zwerfsport in Houten.
De toegang is gratis en aanmelden vooraf is noodzakelijk. Ga hiervoor naar www.scandinavianwintersports.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.