>Marathon striptekenen in Groningen

>In de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 oktober zal het licht niet uitgaan in Het Nederlands Stripmuseum Groningen. Tijdens deze twee dagen vindt het event ‘24 Hour Comics Day’ plaats. Een etmaal lang zullen striptekenaars over de hele wereld striptekenen. Ook in het stripmuseum zullen verschillende tekenaars hieraan deelnemen en een poging doen 24 pagina’s in 24 uur te tekenen. Dit zal geen makkelijke opgave zijn, aangezien een striptekenaar gewoonlijk meerdere dagen over een pagina kan doen. Bijzonder is dat ook kids dit jaar kunnen deelnemen. Om 11.00 uur start dit evenement. Striptekenaars van alle leeftijden kunnen zich voor deze dag opgeven via: info@stripmuseumgroningen.nl. www.stripmuseum.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.