>Meer vluchten op Zuid-Amerika

>De raad van bestuur van Star Alliance heeft unaniem ingestemd om de Braziliaanse luchtvaartmaatschappij TAM Airlines te accepteren als toekomstig lid. TAM Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij in Zuid-Amerika. “Dankzij TAM zal Latijns Amerika niet langer een ‘white spot’ zijn op onze wereldkaart van vluchtverbindingen, maar eerder een ‘hot spot’, zei Jaan Albrecht, President-directeur van Star Alliance tijdens de officiële aankondiging in Sâo Paulo. “Wij zijn er erg trots op TAM als toekomstig lid welkom te heten. De beslissing van TAM om lid te worden van Star Alliance weerspiegelt duidelijk het voortdurende belang van luchtvaartallianties vandaag de dag”, aldus Albrecht. Met 116 vliegtuigen, vliegt TAM op dit moment naar 42 nationale en 16 internationale bestemmingen, waarbij zij over de grootste vloot beschikken die –met een gemiddeld aantal vliegjaren van 5,9 per toestel- ook een van de jongste is van alle Latijns Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen. Tegelijkertijd zullen reizigers meer voordelen genieten. “TAM passagiers zullen een geheel nieuwe wereld aan Star Alliance reizigersvoordelen ervaren, terwijl de reizigers van andere alliantieleden zich kunnen verheugen op enerzijds een ideaal netwerk in Brazilië en Latijns Amerika en anderzijds excellente service zowel aan boord als ook op de grond”, benadrukt Albrecht. www.staralliance.com.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.