>Nieuwe reeks van 3 op Reis

>3 op Reis is terug van weggeweest en een nieuw seizoen vol mooie en avontuurlijke reizen staat weer voor de deur. Vanaf 5 oktober zullen niet alleen Floortje Dessing en Sebastiaan Labrie, maar ook Froukje Jansen je alle hoeken van onze aarde laten zien. Floortje´s avontuurlijke reis begint ook dit jaar weer in haar woonplaats Amsterdam. Van hieruit reist ze vooral met boot en trein naar het onbekende Amsterdam eiland in de Indische Oceaan. Tijdens haar reis bezoekt ze landen als Turkije, Syrië, Israël, Saoedi-Arabië, Ethiopië en Kenia. Sebastiaan en Froukje zullen dit jaar de meer toegankelijke vakantiebestemmingen op een andere manier laten zien. Dus kijk vanaf 5 oktober wekelijks om 19:55 naar 3 op Reis op Nederland 3, om de avonturen van dit reistrio op de voet te volgen.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.