>Nieuwe vakanties bij Pharos

>Wat is er tussen de herfst en de lente nog meer te doen dan wintersport? Het antwoord op die vraag is te vinden in de nieuwe brochure van Pharos Reizen: Ervaar Europa herfst-winter-lente. De ANWB-dochter is de eerste touroperator die een speciale brochure wijdt aan de gevarieerde vakantiemogelijkheden tussen herfst en lente. Tachtig pagina’s vol vakanties naar plekjes die juist in deze seizoenen iets extra’s hebben. Van wandelingen door winterse bossen tot verwen-arrangementen bij de open haard.
Pharos Reizen biedt in deze brochure veel nieuws. Niet alleen de brochure zelf is nieuw, ook veel van de rondreizen en all inclusive-vakanties werden nog niet eerder aangeboden. Er zijn bestemmingen geselecteerd die juist in deze seizoenen extra de moeite waard zijn, van Lapland tot Andalusië. Bovendien staan er in de brochure drie volstrekt nieuwe assortimenten: ‘Winters Actief’ (winterwandelen, uitwaaien, langlaufen, skiën), ‘Verrassende Verwennerij’ (wellness, open haard, culinaire traktaties) en ‘Feestelijk’ (feestelijke arrangementen rond Kerstmis, Valentijnsdag en Pasen). www.pharosreizen.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.