>Nortlander: Wintersport meer lifestyle

>De Nederlandse wintersporter kiest er steeds meer voor zijn eigen leefstijl ook op skivakantie te willen handhaven. Michael Jensen, CEO van Nortlander Ski-tours, ziet dat het inspelen op leefstijl ook in de wintersportbanche steeds belangrijker wordt: ”Ook de skiër wil zich de luxe van thuis niet langer ontzeggen”. Jensen vervolgt: ”Voor de wintersporter draait het bij de vakantiekeuze steeds meer om luxe, gemak en kwaliteit. Nortlander doet er alles aan om een gevarieerd aanbod van skivakanties hierop aan te laten sluiten. ”De skiër kan kiezen uit korte of langere vakanties, verschillende vervoersmogelijkheden en uit uiteenlopende bestemmingen. Bovendien dient ook het accommodatieaanbod ruim te zijn. Zo bieden we hotels, appartementen, pensions en resorts aan, allen passend bij verschillende leefstijlen”. We zien daarin een groeiende vraag naar comfortabele designhotels en authentieke charmehotels.
Jensen, die veel ervaring heeft opgedaan als touroperator in de Scandinavische markt, ziet ook in Nederland de trend van het luxe genieten tijdens het wintersporten steeds meer terugkomen. ”Het belang van ontspanning zien steeds meer mensen onder ogen. Ze willen best een actieve vakantie maar dan wel in combinatie met ontspanning. Steeds meer skiërs gaan daarom vanaf de piste direct door naar het spa & wellness centrum. De gasten relaxen op de massagetafel of in een warme jacuzzi. En de rest van de avond staat dan in het teken van culinair genieten.
Nortlander Ski-tours beschikt over een Nederlandstalige website met uitgebreide informatie over de diverse skivakanties. Ook alle informatie met betrekking tot sneeuwzekere gebieden, accommodaties, skihuur, vervoersmogelijkheden en een boekingsservice zijn te vinden op: www.nortlander.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.