>Op reis voor het goede doel

>In plaats van meisjes Engels leren ingezet worden om een oud pand te slopen, het kan allemaal als je voor een goed doel op vakantie gaat: ‘Voluntourism’, vrijwilligerswerk in de vakantie, wordt steeds populairder: sociaal verantwoord reizen. Maar wat kun je eigenlijk doen of veranderen in een paar weken? Krijg je altijd te maken met zielige weeskinderen of gruwelijke aandoeningen, of is er meer te doen? Een bijzonder project in Zuid-India. Hanne Pierrot en Floortje Geers hebben zich, net als elf andere meisjes, opgegeven voor een vierweeks voluntourism-programma in Mysore, India. De eerste week bestaat uit een oriëntatie met lessen in de lokale taal, yoga en Indiaas koken. Lees het hele verhaal bij Parool

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.