>Op wereldreis tijdens de koffie!

>Vorige week schreef ik over het boek “Op Reis!” dat bij de ANWB voor 9,95 euro te koop is. Als ik in de stad ben loop ik altijd even binnen bij de ANWB winkel en nam ook dit boek ter hand. Uit het persbericht was me niet duidelijk geworden dat het zo’n lijvig boek was. Het is een prachtig geïllustreerd werk dat je vertelt welke landen en streken je het best kunt bezoeken op welk deel van het jaar. Het boek wordt echter gedragen door de foto’s, de teksten zijn iets minder, maar op zich geeft dat niet. Het is echt bedoeld voor de koffietafel: Even wegdromen van de reizen die je zou kunnen maken! En als je je dan bedenkt dat het originele Engelse exemplaar maar liefst 46 euro moet kosten, dan hoef je je helemaal geen moment te bedenken om dit aan te schaffen. Of zet het voor 5 december op je verlanglijst. En dit boek past prima in de filosofie van deze site: Als je wilt kun je elke dag dat vakantiegevoel hebben, al is het maar voor 5 minuten.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.