>Opnieuw trouwen in Openluchtmuseum

>In het Openluchtmuseum bij Arnhem is op zondag 12 oktober een ludiek evenement onder de titel Zullen we het nog een keertje over doen? Het evenement vindt plaats in het kader van jaarthema “Relaties door de jaren heen”. Echtparen testen of ze – na al die jaren – nog steeds een goede match zijn en zo ja…dan kunnen ze elkaar opnieuw het ja-woord geven in het Zeeuwse kerkje. Verder zijn er optredens van o.a. Familietrio De Tivolies met “De Tivolies gaan met de Trolleybus!” over de ontmoeting tussen buschauffeur Bernhard en zijn Hella. Er is een Barbiepoppentheater met Barbie’s bruidsmodeshow en theatergroep Odd Enjinears speelt “Concert des levens”. In de tram worden verhalen verteld over de liefde en er zijn optredens in een “houten harttheater”. www.openluchtmuseum.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.