>Ruim 7000 bezoekers Second Home-beurs

>De najaarseditie van Second Home International is afgelopen weekeinde door 7.612 mensen bezocht. Zoals verwacht minder dan op voorgaande edities, maar gezien alle verontrustende berichten over aandelenbeurzen en banken een tevredenstellend resultaat, volgens de organisatoren. Het vertrouwen in Second Home International, marktleider in aanbod van internationaal onroerend goed, is in elk geval groot gebleven. De bezoekers waren tevreden over de kwaliteit en de volledigheid van het aanbod en de stemming was goed. Veel exposanten gaven positieve reacties, wat is terug te zien in het aantal opties en orders voor standruimte volgend jaar. Second Home International wordt in het voor- en najaar gehouden.
Het aanbod op de beurs omvatte tienduizenden onroerendgoed projecten van 350 exposanten uit 65 landen. Opvallende nieuwkomer was Marokko met vier aanbieders. Het beursprogramma werd omlijst met gratis toegankelijke lezingen over de haken en ogen rond de aankoop van een huis in het buitenland.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.