>Singapore Airlines vaker naar Kuala Lumpur

>Singapore Airlines (SIA) en haar dochteronderneming SilkAir (MI) bieden passagiers met ingang van 1 december 2008 een keuze uit 15 vluchten per dag tussen Singapore en Kuala Lumpur, Maleisië. Momenteel vliegt SIA 7 maal dagelijks tussen Singapore en Kuala Lumpur. Per 26 oktober 2008 zal SIA dagelijks 5 vluchten en MI dagelijks 2 vluchten tussen Singapore en Kuala Lumpur gaan uitvoeren. Met ingang van 1 december 2008 zullen zowel SIA alsook MI elk dagelijks 4 vluchten tussen Singapore en Kuala Lumpur gaan uitvoeren. Met deze 8 dagelijkse SIA en MI vluchten, tesamen met de reeds bestaande SIA codeshare vluchten, uitgevoerd door Malaysia Airlines, komt het aantal vluchten tussen Singapore en Kuala Lumpur op 15 per dag.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.