>Snowrepublic open voor publiek

>

De wintersportgemeenschap Snow Republic is na een korte testperiode nu geopend voor publiek. Op de site kunnen wintersportliefhebbers hun ervaringen uitwisselen. Wie fanatiek snowboarder is kan bijvoorbeeld een discussie opzetten over het gebruikte materiaal. Er kan ook een pleidooi voor een bepaald wintersportgebied gehouden worden. De vormgeving is modern, het is echter de vraag of het de site lukt een plekje te veroveren in het al rijke (berg)landschap aan wintersportsites.Maar aan de andere kant: Een beetje wintersporter ziet in elke berg een uitdaging en zal zijn best doen de top zo snel mogelijk te bereiken (om dan weer af te dalen…). SnowRepublic.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.