>Tirol geeft treintickets weg

>Om een verantwoorde manier van reizen te stimuleren, geeft Tirol deze winter gratis treintickets weg. Elke wintersporter die tussen december 2008 en maart 2009 met de trein op vakantie naar Tirol gaat, maakt kans om de kosten van het treinticket terug te krijgen. Elke week is er één winnaar die de kosten van het treinticket krijgt terugbetaald. Tirol wil eco-vriendelijke en verantwoorde manier van reizen stimuleren. Reizen per trein past daarin en draagt bij aan een vermindering van de CO2 uitstoot ten opzichte van reizen met de auto of het vliegtuig. Daarnaast is het een ontspannen manier om comfortabel naar de vakantiebestemming te reizen. Om in aanmerking te komen om de prijs voor het treinticket terug te winnen, moeten reizigers de gegevens van de ticket mailen naar gewinnspiel@tirol.at. Aan het einde van iedere week maakt Tirol de winnaar bekend. Tirol is komende winter op verschillende manieren per trein bereikbaar. Zo rijdt de Ski-Trein in het wintersportseizoen iedere vrijdagavond rechtstreeks van Nederland (Utrecht, Den Bosch en Venlo) naar Oostenrijk en komt daar zaterdagochtend aan. Ook via andere reguliere treinverbindingen is Innsbruck bereikbaar. De reisduur is ca. 11 uur tot Innsbruck. Meer info: www.tirol.at| www.skitrein.nl | www.nshispeed.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.